غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

خشم آمریکا از شکست طرح احیای تحریم های ایران

نمایندگی آمریکا در سازمان ملل بعد از ناکامی در احیای کمیته تحریم‌های ایران، سایر اعضای این سازمان را به برخورداری از ملاحظات سیاسی در خارج از چارچوب شورای امنیت متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ریچارد میلز» معاون نمایندگی دائم آمریکا در سازمان ملل، در نشست کمیته اداری و مالی مجمع عمومی این سازمان، دو پیشنهاد ضدایرانی را برای درج در قطعنامه برنامه و بودجه سال مالی ۲۰۲۱ مطرح کرد که با مخالفت ۱۴۲ کشور مواجه شد.

 

در همین راستا، میلز در پایان این نشست، با لحنی طلبکارانه خطاب به سایر اعضا مدعی شد: تصمیم شما مغایر با اصول سازمان ملل و در ضدیت با مطالبات آمریکا به عنوان سخاوتمندترین عضو سازمان بود.

 

وی ادامه داد: در قبال درخواست برای استقرار مجدد کمیته تحریم‌های ایران در سازمان ملل و هیأت کارشناسان، پاسخی دریافت کردیم که ما را ناامید کرد.

 

نهایت آنکه میلز مدعی شد: به آنهایی که اصرار دارند تا توانایی آمریکا را در برقراری مجدد تحریم‌ها علیه ایران به چالش بکشند؛ یادآوری می‌کنم که واشنگتن به طور صادقانه از روند قیدشده در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت پیروی کرده است. این ما نیستیم که در این روند به سیاسی‌کاری روی آورده‌ایم بلکه این اتهام به آن دسته از اعضای سازمان ملل وارد است که درخواست مشروع آمریکا مبنی بر احیای تحریم‌های ایران را بنابر ملاحظات سیاسی که خارج از چارچوب شورای امنیت است؛ رد می‌کنند.

 

پیشتر نیز آمریکا که موفق نشده بود تحریم‌های تسلیحاتی ایران را در شورای امنیت تصویب کند، به دنبال آن بود تا با توسل به مکانیسم ماشه، تحریم‌هایی که بنا به برجام لغو شده بودند را دوباره اجرا کند.

 

این در حالی است که آمریکا از برجام خارج شده و کشورهای دیگر که هنوز عضو برجام هستند به واشنگتن یادآوری کردند که دیگر نمی‌تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر